Після декількох місяців постійних чуток, Xiaomi Mi Band 5 нарешті з'явиться на китайському ринку. Це, безумовно, один з найбільш очікуваних браслетів 2020 року, оскільки він належить до самої продаваної серії розумних девайсів всіх часів.

Якщо вірити витоками, Xiaomi Mi Band 5 буде мати дуже футуристичний дизайн. Згідно нового зображення, воно буде мати повний дисплей без полів з дуже вузькими рамками.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Повідомляється, що дисплей Xiaomi Mi Band 5 являє собою OLED-панель з діагоналлю 1,2 дюйма: більше порівняно з Mi Band 4, який має 0,95-дюймовий дисплей. На вищенаведеному неофіційному зображенні ви чітко бачите кольоровий дисплей, що показує час, дату і залишився заряд батареї, а також центральну кнопку, яка буде використовуватися для керування інтерфейсом. Дисплей буде підтримувати багато нових циферблатів. Як повідомляється, дисплей буде яскравіше і буде більш контрастним.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Xiaomi Mi Band 5 буде мати багато цікавих функцій у порівнянні з іншими розумними групами. Передбачається, що він поставляється з підтримкою NFC, і, за чутками, за межами Китаю він може підтримувати навіть Google Pay, на відміну від свого попередника. Згідно з витоком, Xiaomi Mi Band 5 буде підтримувати різні режими відстеження активності, включаючи біг, їзда на велосипеді, плавання та багато іншого.

Унікальною особливістю стане підтримка розумного голосового помічника Amazon Alexa для тих, хто використовує його за межами Китаю, що зробить Xiaomi Mi Band 5 пристроєм IoT. Крім того, Xiaomi Mi Band 5 буде включати в себе точний датчик серцевого ритму і датчик SpO2 для контролю рівня кисню в крові, і ця функція точно сподобається любителям активного відпочинку і професійного спорту.

Що стосується ціни, за новинку просять всього лише 26 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.