Програмна оболонка MIUI 12, яка готується до релізу на поточний момент знаходиться в неоптимальному стані. Згідно з відгуками користувачів різних моделей смартфонів Xiaomi і Redmi, нова прошивка викликає проблеми з автономністю мобільних пристроїв і має низьку швидкість роботи. Схоже, у Xiaomi всередині компанії невеликі проблеми, так як це вже не перший випадок, коли оновлення працює або некоректно, або виводить смартфони з ладу.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Смартфони з встановленою програмною оболонкою MIUI 12 працюють повільніше, ніж на MIUI 11. Один з користувачів Reddit провів пряме порівняння оболонок і прийшов до висновку, що різниця в швидкості дійсно велика. Настійно не рекомендуємо оновлювати смартфон до виходу офіційної стабільної версії, або зробити “відкат” до MIUI 11, якщо нова ОС не влаштовує в плані роботи.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Примітно, що про проблеми повідомляють не всі користувачі. В деяких власників смартфонів Xiaomi, навпаки, установка оболонки MIUI 12 призвела до збільшення продуктивності. Можливо, проблема стосується тільки деяких моделей смартфонів, у Xiaomi величезна кількість моделей, і всі вони відрізняються один від одного.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.