Інцидент стався в Сан-Франциско приблизно в 5:30 вечора, на перетині вулиць Фултон і Ліон, повідомляється в репортажі Hoodline. Будівлі було завдано серйозної шкоди, і Мустанг також бачив кращі часи.

В той час як причина аварії залишається непідтвердженою, користувач Reddit, який поділився вищезгаданої фотографією, прокоментував, що: “Водій відправляв повідомлення, проігнорував знак зупинки в напрямку зустрічного автомобіля, а потім звернув прямо до будівлі”. Кажуть, що це місце добре відоме завдяки кішкам, які живуть біля вікон будівлі. Після ДТП коти з дому втекли, але їх незабаром знайшли.

Судячи з фото, чорний Мустанг в'їхав на бордюр і врізався прямо в передні двері готелю. Ми не змогли знайти ніяких фотографій, які показують передню частину Мустанга. Тим не менш, розумно припустити, що удар розбив би передню частину автомобіля. Можливо, бордюр став трампліном у цій ситуації, у зв'язку з чим водій просто не зміг зупинитися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На щастя, ніхто не був серйозно поранений. Повідомляється, що в ДТП фігурує і інший автомобіль, але підтверджень цьому немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.