Інформація про новий електричному фургоні Tesla могла просочитися в рамках нового проекту від Boring Company Ілона Маска.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Tesla вже не перший рік говорила про плани створити електричний автобус для перевезення пасажирів.

зрештою Tesla представила Tesla Semi, “важка вантажівка”, але так і не представила автомобіль для “міського транспорту з високою щільністю пасажирів”.

Маск говорив про те, що Тесла робив електричний мікроавтобус на основі моделі X, але він так і не був реалізований.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Компанія Boring представила проект Loop, який зв'яже 2 точки Лос-Анджелеса, і для використання цього тунелю необхідний транспорт, який зможе перевозити пасажирів.

Округ Сан-Бернардіно, який здійснює нагляд за проектом, був настільки вражений пропозицією компанії, що вони відмовилися від вивчення інших варіантів транспортування і натомість зосередилися на новому електрокару.

Тунельна система довжиною 2,8 милі з'єднає аеропорт зі станцією в Ранчо Кукамонга і буде перевозити людей на електромобілях всередині тунелів.

Tesla, Motor
Tesla, Motor

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.