Apple iOS неодноразово ставала об'єктом критики з-за відсутності низки функцій, які вже давно стали звичними для користувачів Android-пристроїв. Наприклад, за багато років свого розвитку мобільна ОС так і не отримала функції запису телефонних розмов. Однак незабаром ситуація може змінитися. Функція сама по собі досить корисна, особливо в наш час. До того ж, досі незрозуміло, чому яблучна корпорація не впровадила цю функцію в роботу iOS. Для запису дзвінка необхідно в даний момент скачувати спеціальні додатки з App Store.

Нова функція iOS 14, ithome

Тепер же iOS 14 отримає цей функціонал. Нагадаємо, що нову версію прошивки представлять вже в кінці червня, і вона стане доступною найближчим часом. Правда, про неї не так вже й багато інформації.

Правда, за законами США, під час запису дзвінка обидва абоненти повинні бути повідомлені в тому, що дзвінок записується.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.иа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.иа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.