Компанії Breitling Bentley і працюють разом вже 17 років, і тепер на світ з'явилася остання модель Chronomat, яка покликана відзначити це партнерство.

Нові Chronomat - це універсальний спортивний годинник, що “же подорожувати від пляжу до червоної доріжки в один і той же день”. Годинники мають корпус з нержавіючої сталі діаметром 42 мм з зеленим циферблатом і контрастними чорними лічильниками хронографа.

Годинник від Bentley And Breitling, carscoops

Інші особливості включають браслет з нержавіючої сталі Rouleaux з застібкою-метеликом і гравіювання Bentley навколо прозорої сапфіровою задньої кришки.

Спочатку Chronomat був натхненний годинниками Frecce Tricolori, розробленими та виробленими в 1983 році в співпраці з італійською ескадрою, яка використовувала те ж ім'я.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Що стосується ціноутворення, то за години доведеться заплатити 6650 фунтів стерлінгів у Великобританії, 8100 доларів в США і 7900 євро в Європі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.