Ілон Маск назвав Amazon монополістом і закликав розділити компанію. Так мільярдер відреагував на зняття з продажу книги із критикою карантинних заходів. Маск — відомий противник самоізоляції і конкурує з Джеффом Безосом в космосі. Звичайно ж, Маск негативно висловився з приводу Амазон тільки після того, як книгу про коронавирусе зняли з продажу в сервісі.

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск назвав монополістом компанію Amazon. “Настав час розділити Amazon. Монополії - це неправильно”, — написав мільярдер в Twitter у відповідь на повідомлення колишнього журналіста The New York Times Алекса Беренсона. Втім, щоб це не значило, Безоса це не особливо хвилює.

Окремим твітом Маск звернувся до засновника Amazon. “Це безумство, Джефф Безос”, — додав він, зазначивши акаунт Безоса.

Однак, представник Amazon заявив, що книгу зняли з продажу з технічних помилок, і незабаром вона знову з'явиться на просторах сервісу.

Що стосується книги, в ній міркувати про ефективність карантину та інших спірних темах, точної відповіді на які немає до цих пір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.