Компанія Tesla вважається однією з найпрогресивніших у плані автоматичного керування автомобілями. Автовиробник, створений Ілоном Маском, домігся найбільших успіхів у розробці автопілота, і автолюбителі зі Сполучених Штатів оцінили якість роботи програмного забезпечення.

Автопілот постійно вдосконалюється, і автолюбителі показують, якого прогресу вдалося досягти.
Наприклад, один із власників Tesla опублікував у Твіттері відео, на якому видно, як автомобіль на автопілоті уникає зіткнення з кабаном. Тварина вискочила на дорогу несподівано, у водія не було можливості реагувати на нього. Однак автопілот цілком успішно впорався із завданням.


Автомобіль зреагував на появу несподіваної перешкоди. Він пішов від зіткнення, і лише злегка зачепив кабана. Залишилося тварина в порядку – невідомо, проте в будь-якому разі це краще, ніж якщо б автомобіль вдарив його в лоб. Таким чином, автопілот проявив себе з найкращого боку, і відмінно впорався із завданням зберегти безпеку водія.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 редких авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.