Інструмент скринінгу Apple COVID-19 тепер допомагає вам робити внесок у суспільне благо, а також надає персональні поради. Повідомляється, що компанія Apple оновила інформацію для програми.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Тепер ви можете відправляти свої симптоми, а також дані, такі як вік, ризик зараження і загальний стан. Звичайно ж, це буде анонімно. CDC збирати інформацію і використовувати її для поліпшення протоколів скринінгу. Використовуючи мобільний додаток Apple COVID-19 або веб-сайт, ви зможете надати фахівцям у галузі охорони здоров'я більше даних, щоб ті в свою чергу могли отримати більш точні дані для моніторингу вірусу.

Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com
Коронавірус, ілюстративне фото: pixabay.com

Подібні дані будуть дуже корисні для науковців та ВООЗ. І хоча вчені вже знають багато інформації про вірус, далеко не всі аспекти цієї небезпеки вивчені. До того ж, обмін даними дозволить збільшити точність діагностування вірусу для мільйонів людей.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.