Незважаючи на безліч нововведень, що з'явилися в травневому апдейте Windows 10, після його установки ряд користувачів зіткнувся з проблемами в роботі браузера Google Chrome. Користувачі відзначають, що в браузері відбувається постійний скидання входу в систему браузера. іншими словами, система автоматично виходить з облікового запису кожен раз, коли закривається браузер або комп'ютер перезавантажується.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

На форумах Reddit і Google стало з'являтися велика кількість скарг, пов'язаних з багом при спробі синхронізацію з обліковим записом Google Chrome. Також користувачі відзначили, що в деяких випадках продають cookie-файли з деяких сайтів, що уповільнює роботу в браузері.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Помилку заочно пов'язують з весняним оновленням Windows 10 версії 2004, так як подібна проблема не була виявлена в ранніх версіях. У будь-якому випадку, компанії варто якомога швидше виправити цю проблему, так як Google Chrome захоплює більшу частину ринку браузерів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.