В мережу злили перші подробиці про новий iPad 8 від Apple. Компанія може також збільшити обсяг сховища, надаючи користувачам більше гнучкості, коли справа доходить до установки декількох додатків.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

iPad 8 може бути запропонований з 64 ГБ дискового простору в мінімальної модифікації.

Тонни чуток про майбутні продукти Apple йдуть повним ходом, і користувач Twitter з запевняє, що iPad 8 буде поставлятися з A12 Bionic. Якщо ви не знали, це той же чіпсет, який Apple використовувала, коли офіційно оголосила про випуск iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max, а потім iPad mini 5 і iPad Air 3.

Тепер, A12 Bionic повільніше ніж A13 Bionic, але не набагато. У більш ранньому огляді чіпсету докладно говорилося, що A12 Bionic працює так само швидко, як настільний комп'ютер, а це означає, що якщо iPad 8 буде поставлятися з ним, планшет може запропонувати продуктивність, аналогічну продуктивності багатьох потужних ноутбуків з Windows 10. Що стосується ціни, новинка може коштувати в районі 400 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.