Ще три роки тому Adobe оголосила про припинення розробки і підтримки Flash Player в 2020 році і стримала обіцянку. На офіційному сайті компанії з'явилася точна дата припинення роботи колись популярного стандарту, який багато років ставив тренди мультимедійного онлайн-контенту. Відзначимо, що технологія плеєра вже застаріла, і лише деякі сайти використовують плеєр. Втім, це не надовго.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

За заявою Adobe, поширення і підтримка Flash Player будуть припинені 31 грудня 2020 - компанія видалить сторінку завантаження, а запуск Flash-контенту в браузерах буде заблокований. Власникам сайтів доведеться перейти на HTML5 і інші аналоги, які перевершують Adobe за всіма показниками.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.