В Twitter опублікували фотографії, на яких показані моделі смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro, надруковані на 3D-принтері за наявними кресленнями. Подібні моделі часто використовуються виробниками аксесуарів для розробки чохлів під нові смартфони. Втім, далеко не факт, що саме такий вид отримають смартфони. До перезентации смартфонів ще як мінімум 3 місяці, і багато що може змінитися. Втім, дизайн схожий на торішні моделі, що підвищує ймовірність такого зовнішнього вигляду майбутніх iPhone 12.

iPhone 12, twitter

На фотографіях показані чотири моделі нових смартфонів iPhone 12. За чутками, серія смартфонів iPhone 12 буде оснащена новітнім чіпом Apple A14 і підтримкою мереж п'ятого покоління. Смартфони отримають 4-6 ГБ оперативної пам'яті не менше 128 ГБ флеш-пам'яті, оновлені екрани, поліпшені камери і свіжий дизайн. Втім, про подробиці ми дізнаємося трохи пізніше. Можливо, смартфони отримає сталеві рамки, як це було в iPhone 5 і SE моделей, але це не фінальна версія, судячи з фото.

iPhone 12, twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.