Трохи раніше ходили чутки, що в серії iPhone 12 буде відсутня частота оновлення екрану 120 Гц. Але тепер, схоже, наступний iPhone буде підтримувати цю функцію. Засновник і генеральний директор DSCC @Ross Young в цьому році представив список смартфонів, які підтримують частоту оновлення 120 Гц.Виявилося, що серед них iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Іншими словами, старша версія нового iPhone 2020 може підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Також повідомляється, що товщина корпусу тонше, ніж у попереднього покоління. Навіть 6,7-дюймова версія отримає товщину всього 7,4 мм. Підтверджено, що дротова гарнітура більше не буде включена в комплект при покупці.

iPhone 12 Pro, gizchina

Крім цього, ми також бачимо іншу цікаву модель в списку. Виявляється, прийдешній Huawei Mate 40 також буде підтримувати частоту оновлення 120 Гц.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Що ще більш важливо, аналітик також сказав, що проблема ланцюжка поставок Apple, викликана епідемією, була вирішена. Цього року новий iPhone буде випущений на початку жовтня. Це означає, що поставки iPhone 12 Pro серії не буде значно затримуватися.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.