Був час, коли американські масл кари не могли робити нічого, окрім швидкого прискорення по прямій, але розвалювалися при найменшому погляді на поворот. Сьогодні все змінилося - і в деяких випадках різко.

2020 Ford Mustang Shelby GT500, скріншоти

найпотужнішим автомобілем на даний момент, безсумнівно, є Ford Mustang Shelby GT500 2020 року, який може летіти не тільки по прямій.

Цей GT500 належить блогеру Speed Phenom і нещодавно був доставлений у Laguna Seca для підкорення складної траси.

Під капотом GT500 знаходиться 5,2-літровий V8 з нагнітачем, який розвиває крутний момент в 760 л. с. і 625 Нм (847 Нм) і з'єднаний з семиступінчастою коробкою передач з подвійним зчепленням, яка передає свою потужність виключно через задні колеса.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Виглядає автомобіль на треку просто приголомшливе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.