Сьогодні Google додає сервіс відеодзвінків Meet для Gmail на Android і iOS. У найближчі тижні користувачі мобільних пристроїв помітять нову вкладку Meet в додатку. Там же вони знайдуть і розклад майбутніх зустрічей і зможуть почати або приєднатися до викликів одним дотиком. Звичайно, досить зручно буде користуватися додаток для відеодзвінків прямо з сервісу для пошти.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Вкладку “Зустріч” в Gmail, до речі, можна буде видалити. Будемо сподіватися, що сервіс буде працювати справно, так як роками раніше сервіс і без додаткових послуг працював з перебоями і дуже повільно. Особливо страждали користувачі слабких комп'ютерів, або ж користувачі зі слабким інтернетом.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Нагадаємо, в кінці квітня компанія заявила, що щодня у сервісу з'являється приблизно три мільйони нових користувачів, а кількість учасників щоденних зустрічей перевищила 100 000 000. Схоже, у Zoom з'явився серйозний конкурент з аналогічними функціями.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.