В мережу злили перші подробиці про новий iPad 8 від Apple. Компанія може також збільшити обсяг сховища, надаючи користувачам більше гнучкості, коли справа доходить до установки декількох додатків.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

iPad 8 може бути запропонований з 64 ГБ дискового простору в мінімальної модифікації.

Тонни чуток про майбутні продукти Apple йдуть повним ходом, і користувач Twitter з запевняє, що iPad 8 буде поставлятися з A12 Bionic. Якщо ви не знали, це той же чіпсет, який Apple використовувала, коли офіційно оголосила про випуск iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max, а потім iPad mini 5 і iPad Air 3.

Тепер, A12 Bionic повільніше ніж A13 Bionic, але не набагато. У більш ранньому огляді чіпсету докладно говорилося, що A12 Bionic працює так само швидко, як настільний комп'ютер, а це означає, що якщо iPad 8 буде поставлятися з ним, планшет може запропонувати продуктивність, аналогічну продуктивності багатьох потужних ноутбуків з Windows 10. Що стосується ціни, новинка може коштувати в районі 400 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.