Вихід Cyperpunk 2077 - довгоочікуваної RPG гри - знову затримується і переноситься з запланованої дати релізу 17 вересня на 19 листопада. Про це повідомив розробник CD Projekt Red у Twitter. Сумна новина для фанатів Відьмака, так як грою займаються ті ж розробники. Варто відзначити, що гру в черговий раз перенесли. Якщо раніше планували показати гру 16 квітня, а потім перенесли на 17 вересня, то тепер гру покажуть світу вже 19 листопада. Правда, не факт, що проект знову перенесуть.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

В оголошенні зазначається, що на сьогоднішній день гра технічно “закінчена” з точки зору контенту та ігрового процесу, з усіма окупантами, роликами, навичками, предметами і функціональністю. Але вона настільки складна й обширна, що розробникам потрібно додатковий час, щоб “збалансувати ігрову механіку і виправити безліч помилок”. Будемо сподіватися, що гра вийде дійсно цікавою, а не як ситуація з Fallout 76, коли гра тримається тільки на постійних баги, які урізноманітнили гру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.