Якщо ви з тих людей, які ненавидять бачити, як нові і дорогі спортивні автомобілі їздять з працею в далеко не ідеальних умовах, то це відео, ймовірно, не для вас. Однак, якщо ви шанувальник Toyota Supra 2020 року і хочете побачити, на що вона здатна, коли їде по снігу і бруду, це відео напевно змусить ваше серце битися.

Щоб випробувати автомобіль, YouTube-блогер взяв темно-синю супру для тонкої гравійної дороги посеред лісу і не став стримуватися. Фактично, незважаючи на те, що більша частина бічної дороги покрита снігом, водій без особливих зусиль переміщається по поворотам.

Спостерігаючи за цим динамічним кліпом, ми не могли не думати про те, як здорово було б, якби Toyota розробила Supra для участі в чемпіонаті світу з ралі, оскільки вона виглядає досить добре на слизьких поверхнях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.иа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.иа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.