Компанія Microsoft оголосила про закриття стримингового сервісу Mixer з 22 липня 2020 року. Він “об'єднається” з Facebook Gaming. Схоже, ще один сервіс від Microsoft не зміг протриматися на плаву, враховуючи конкуренцію на ринку.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Нагадаємо, що Mixer - це платформа для відео-стрімінг, заснована в Сіетлі, яка належить Microsoft. Сервіс офіційно запустили 5 січня 2016, але по сьогоднішній день вона так і не принесла багато прибутку.

“З самого початку Mixer створював найбільш захоплюючі та інтерактивні трансляції. Ми прагнемо допомогти стримерам створювати відмінні спільноти, засновані на глибокому взаємодії з їх аудиторією. Ви всі були дивні подорожі - спільнота Mixer зосередилася на створенні гостинних і інклюзивних спільнот, і ви повинні пишатися тим, чого ви досягли разом” - повідомляється в блозі компанії.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.