Чи є ви великим шанувальником NASCAR або просто прихильником класичних американських гоночних автомобілів в цілому, цей Plymouth Road Runner 1971 року, напевно, стане прекрасним доповненням до вашого гаражу.

Їй керував сам Річард Петті, який виграв титул Grand National в 1971 році. За словами Mecum, це був останній автомобіль, який виграв чемпіонат NASCAR Grand National із використанням серійного кузова і двигуна.

1971 Plymouth Road Runner, carscoops

Цей Road Runner з'явиться на аукціоні в наступному місяці, 10-18 липня, на заході Mecum INDY 2020 (лот K85), де його вартість складе від 500 000 до 750 000 доларів.

Ще одним важливим атрибутом тут є те, що цей Road Runner 71-го року був одним з двох повністю спонсорованих заводських автомобілів Chrysler в тому році чемпіонату.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Між тим, подальші зміни кузова зі складу включають заблоковані фари і отвору задніх ліхтарів, аеродинамічні покриття заднього бампера, решітчасту сітку і 15-дюймові сталеві гоночні колеса.

1971 Plymouth Road Runner, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.