Камера з шолома мотоцикліста в Канаді зафіксувала момент, коли байкер і велосипедист зіткнулися на міській вулиці.

напередодні краху можна побачити байкера, який, здається, їде на Kawasaki Ninja 250, очікуючи “зеленого” на світлофорі поряд з другим байкером. Раптово, велосипедист підходить праворуч і мчить прямо через червоне світло. Незадоволений, наїзник Кавасакі швидко прискорюється щоб наздогнати велосипедиста.

Коли велосипедист і наїзник наближаються до другого світлофора, велосипедист ненадовго відхиляється від самої правої смуги руху, перетинає ліву смугу і потім швидко повертає направо, тим самим стикаючись з мотоциклістом.

Мотоцикліст незабаром зупиняється і протистоїть велосипедисту, стверджуючи, що він звернув прямо перед ним і спричинив аварію. Велосипедист, з іншого боку, стверджує, що байкеру не дозволили проїхати повз нього праворуч, і саме він був відповідальний за аварію. Вищезгаданий другий байкер незабаром повертається на місце аварії і також стверджує, що причиною аварії став саме мотоцикліст.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.