Bentley випустив перше відео про оновлений Bentayga, анонс якого відбудеться 30 червня.

Скріншот з відео Bentley

Компанія зберігає деталі в секреті, але каже, що кросовер “як і раніше буде самим швидким, самим розкішним і самим універсальним позашляховиком в світі, пропонуючи справжні враження від водіння Bentley і демонструючи неперевершену розкіш у поєднанні з легкими характеристиками і повсякденним зручністю використання”.

Далі компанія заявила, що модель запропонує “вибір конфігурацій сидінь і силових агрегатів, включаючи гібридний плагін”. Останнє, швидше за все, буде оновлено, так як Bentley заявив, що Bentayga 2021 року стане першою моделлю, запущеної в рамках стратегії Beyond100, яка оголошена як “подорож, в якому компанія стане світовим лідером в області стійкої мобільності розкоші”.

У той час як Bentley не вдавався в подробиці, відео-тізер дає уявлення про рестайлінгових фарах кросовера і нової цифрової комбінації приладів. Також можна побачити знайомий кермо, аналогові годинник і динаміки Naim.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Bentley, можливо, грає в скромність, але минулого тижня у соцмережах з'явилася передбачувана фотографія. По ній видно, що кросовер буде мати унікальну передню панель з більш широкою гратами радіатора і переглянутим бампером. Суперечливі фари кросовера також були замінені більш традиційними на вигляд лініями дизайну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.