Оновлена версія “Вайбер” містить опцію зникаючих повідомлень у звичайних чатах і заборона на створення прихованих від сторонніх очей чатів. При цьому обмеження не торкнеться вже існуючих “таємних спільнот”. Досить зручна функція для тих, хто переживає за свою приватність в мережі, або ж переживає за передану інформацію, щоб уникнути попадання її в чужі руки.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Нововведення в компанії пояснюють “запитами з боку користувачів”. Вивчивши поведінку завсідників секретних чатів, фахівці месенджера вирішили, що абонентам зручніше спілкуватися з кожним конкретним співрозмовником у персональної “кімнаті”. Отримані відомості компанія поспішила екстраполювати на звичайні чати. Подібна технологія використовується і в Telegram, так що користувачам конкурентного месенджера ця функція не стане нововведенням.

Спілкуються у відкритому режимі абоненти незабаром побачать значок таймера автоматичного знищення повідомлень. Після його активації листування буде автоматично видалений протягом заданого абонентом проміжку часу.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Оновлення з'явиться найближчим часом.

Впровадження вищезазначених нововведень почнеться з дня на день. За кілька тижнів оновлена версія Viber «підкорить» світ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.