Telegram messenger - одне з найбільш сучасних і функціональних рішень на ринку. Єдиним його недоліком була відсутність можливості здійснювати відеодзвінки, але навесні минулого року розробники натякнули, що це зміниться найближчим часом. І ось, нарешті, сьогодні по мережі поширилися новини про те, що відеодзвінки стали доступні в бета-версії Telegram для iOS під номером версії 6.3.

Telegram, gizchina

Щоб активувати його, потрібно перейти в налаштування та включити перемикач “Експериментальна функція” в самому низу, після чого в меню профілю з'явиться кнопка “Відеодзвінок”. Зверніть увагу, що ця функція також повинна бути активною для співрозмовника. Швидше за все, повний реліз функції на обох мобільних платформах iOS і Android відбудеться в наступному оновленні.

Варто відзначити, що минулого місяця Telegram перевищив 500 мільйонів завантажень з Google Play Store в розпал пандемії COVID-19. Оскільки програма не встановлено на такі пристрої, як інші програми для обміну повідомленнями, це неймовірний крок для Telegram.

Videocalls on Telegram for iOS as an experimental feature 😉 from Telegram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак додатком ще належить пройти довгий шлях, щоб наздогнати своїх конкурентів. WhatsApp, що належить Facebook, нещодавно відзначився завантаженням п'ять мільярдів разів, а Google Messages - один мільярд завантажень.

Telegram був в змозі успішно конкурувати з іншими додатками, тому що у нього є наскрізне шифрування. Все більше користувачів починають усвідомлювати це з-за зростаючих проблем з конфіденційністю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.