Раніше в цьому році польський тюнер Carlex Design відмовився від CGI нового вражаючого проекту на базі Mercedes-AMG G63 під назвою Yachting Limited Edition.

Тепер компанія опублікувала фактичні фотографії першого готового автомобіля, який вже був відправлений клієнту в Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати. Як випливає з назви, G 63 Yachting Limited Edition черпає натхнення в розкішних яхтах і націлена на “ентузіастів розкоші і морського стилю”.

Більшість оновлень відбувається в салоні, але перш ніж ми доберемося до них, варто згадати, що зовнішній дизайн теж змінився.

Mercedes-AMG G63 Yachting Edition, carscoops

Найбільш очевидною є двоколірна фарбування, поєднує в собі верхню частину з чорного атласу і нижню частину з білого або матового срібла. Матова дах транспортного засобу відповідає нижній половині, з іншими зовнішніми змінами, включаючи виготовлені на замовлення 22-дюймові матові диски і спеціальну кришку запасного колеса.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Mercedes-AMG G63 Yachting Edition, carscoops

Незалежно від обраної конфігурації інтер'єру, хедлайнер прикрашений глянцевою квітковою вишивкою, а підлога повністю покритий натуральним деревом. Відповідна дерев'яна обробка також встановлена на кермі, приладової панелі і дверних панелях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.