Apple оголосила про свою останню iOS 14 у понеділок під час заходу WWDC 2020 компанії. Нове оновлення приносить безліч нових доповнень до функцій і, головним чином, вся наша увага зосереджена на віджетах. Більш того, незабаром після цієї події компанія випустила першу бета-версію iOS 14, яку розробники можуть завантажити прямо зараз і підготувати свої програми до моменту її публічного випуску. Тепер команда Checkra1n опублікувала скріншот для джейлбрейка Checkra1n, що працює на бета-версії iOS 14.

Jailbreak iOS 14, giachina

На скріншоті вище ми бачимо нову бібліотеку програм, а всередині папки Other ви можете знайти програму-завантажувач Checkra1n разом з менеджером пакетів Cydia. Джейлбрейк Checkra1n створюється з використанням апаратного експлойта, названого checkm8. Це означає, що незалежно від того, яка версія програмного забезпечення працює на пристрої.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

На відміну від джейлбрейка Unc0ver, заснованого на звичайному експлойт tfp0, джейлбрейк checkra1n не можна виправити за допомогою оновлення програмного забезпечення. Однак, як вважає Лисианский, цей процес був непростим, і Apple ускладнила процес злому внутрішніх процесів iOS і iPadOS.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.