У жовтні минулого року в продаж надійшов Google Pixel 4, який отримав ряд унікальних програмних функцій. Однак предметом спору стало поява пристрою. Нещодавно компанія розповіла про альтернативні варіанти дизайну гаджета. В ході ретельного вивчення форми і зовнішнього вигляду фахівці намалювали десятки ескізів і створили різні прототипи. Вигляд ззаду деяких з них сильно нагадує iPhone 11: у них однаковий дизайн двох камер в квадратному блоці.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

“Google Pixel 4 був розроблений, щоб бути максимально зручним в руці. Цей смартфон повинен був бути доступним і гуманним”, - сказав один з дизайнерів, відповідаючи на питання про ключових ідеях, за якими стежили творці в процесі розробки. В ході процесу команда змінила не лише форму корпусу і комбінацію датчиків основної камери, але і експериментувала з кольором.

iPhone 11, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.