В магазині ігор Steam стартувала літній розпродаж, де на тисячі ігор діють великі знижки. На деякі ігри знижки до 75%! Не варто пропускати таку можливість. Розпродаж триватиме до 9 липня, так що саме час подивитися, що продається за низькою ціною. Зазначимо, що Steam вже не перший рік робить таку розпродаж влітку, так що завзяті геймери готувалися до її початок заздалегідь.

Знижки в Steam. Steam

Магазин містить десятки нових анімованих наклейок і ефектів чату зображень тла профілю і минипрофилю, аватарів, рамок аватарів і не тільки! Крім того, тут є сотні зображень тла і смайли з ваших улюблених ігор, які ви можете придбати за жетони, так що вливати реальні гроші не знадобиться для кастомізації вашого облікового запису.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Ознайомитися з повним списком ігор, на які діє знижка можна за цим посиланням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.