За словами інсайдера Ice Universe, в майбутніх iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max від Apple буде використовуватися дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Таким чином, вони не тільки забезпечать більш плавний перегляд, але і будуть конкурувати з флагманськими смартфонами на базі Android.

iPhone 12, twitter

Система Apple iOS 14, яка була тільки що анонсована на WWDC, продемонструвала наявність iPhone з величезним екраном. Нещодавно Apple підштовхнула систему iOS 14 до розробників. У деяких користувачів, які оновили нову систему, є відгуки, що у iPhone 11 Pro Max є опції, пов'язані з частотою оновлення екрану. У налаштуваннях динамічних ефектів settings-accessibility ви можете заблокувати частоту оновлення екрану при 60 Гц. Цей крок може означати, що Apple готує до випуску серію iPhone 12 з високою частотою оновлення екрану. Найвища частота оновлення поточного iPhone становить 60 Гц.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

До цього Apple вперше застосувала технологію змінної частоти оновлення ProMotion на iPad Pro. А впровадження його в новий OLED iPhone ще більше поліпшить стандарти продуктивності смартфонів. Ця технологія може динамічно регулювати частоту оновлення у відповідності з вмістом, які з'являтимуться на екрані, для досягнення плавного ковзання, більш високої швидкості відгуку, а також для економії заряду батареї.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.