Якщо ваш пристрій вже було оновлено до 10 версії Windows 2004 або May 2020 Update, та ви помітили незвичайну анімацію значків на панелі завдань, ви не єдиний, у якого значки “танцюють” по екрану.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

насправді це помилка, яка впливає на значок у системному треї Windows 10 і викликає випадкові смикання, і, на думку деяких користувачів, все почалося після оновлення до версії 2004.

На даний момент вважається, що все це викликано драйверами сенсорного екрану, так що так, це відбувається на пристроях, де доступний сенсорний екран.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кілька користувачів reddit підтвердили, що те ж саме відбулося і на їх пристроях, і більшість стверджують, що це відбувається тільки в Windows 10 версії 2004 року.

Будемо сподіватися, що компанія виправить це непорозуміння як можна швидше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.