Названа спеціальна функція майбутнього смартфона Microsoft з двома екранами - Surface Duo.

Вона прискорить роботу в режимі багатозадачності, для якого призначене пристрій з декількома дисплеями.

Surface Duo, gizchina

Повідомляється, що Android додасть відразу 2 нових функції, які точно сподобаються майбутнім власникам смартфон з двома екранами. Перше поліпшить досвід використання лаунчер Microsoft альбомного формату екрану. Друге під назвою App Groups дозволить запускати відразу два додатки на двох екранах в один тап. У теорії, це збільшить комфорт від використання, а також прискорити процес роботи, якщо необхідно працювати з 2 додатків одночасно.

Нагадаємо, що компанія хоче випустити смартфон до кінця 2020 року.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.