Apple почне перемикати Mac на свої власні процесори на базі ARM пізніше в цьому році, але ви не зможете запустити Windows в режимі Boot Camp на них. Microsoft тільки ліцензує Windows 10 на ARM виробникам ПК для попередньої установки на новому обладнанні, і компанія не надала копії операційної системи для тих, хто ліцензує або вільно встановлює їх.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

“Microsoft ліцензує Windows 10 тільки на ARM для OEM-виробників”, - каже представник Microsoft в заяві для The Verge. Ми запитали Microsoft, планує вона змінити цю політику, щоб дозволити Windows 10 на комп'ютерах Mac на базі ARM, і компанія каже, що “в даний час нам більше нічого ділити”.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Apple тісно співпрацює з Microsoft, щоб забезпечити готовність Office для комп'ютерів Mac на базі ARM пізніше в цьому році, але компанія не згадала про відсутність підтримки Boot Camp на WWDC.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Можливо, компаніям вдасться домовитися, але на це потрібен час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.