Стверджується, що заявлена ціна на Xiaomi Mi Smart Band 5 в Європі з'явилася в мережі, і вона встановлена за конкурентоспроможною ціною 39,99 євро (45 доларів США). Тим не менш, схоже, що фанатам трекера активності Xiaomi в Європі доведеться обходитися без NFC. У Китаї за новинку просять 27 доларів.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Xiaomi вже оголосила, що глобальний варіант Mi Band 5 почне з'являтися на міжнародних ринках у липні.

Раніше інсайдер повідомляв, що Mi Smart Band 5 (глобальна версія) не буде поставлятися з функціональністю NFC, хоча є ймовірність, що ця функція може з'явитися пізніше, особливо якщо чутки про Pro-варіанті Xiaomi Mi Band 5 стануть реальністю. Хоча ще не було офіційно підтверджено, буде глобальний варіант мати датчик SpO2, але інсайдери стверджують про її наявність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.