Асортимент Apple iPad продовжує зростати. Буквально, з точки зору розміру дисплея. І останній слух дає нам зрозуміти, що тенденція не буде зупинятися. Передбачені дві нові моделі iPad, які можуть похвалитися найбільшими за всю історію дисплеями на Air і міні-версії планшета.

минулого року iPad початкового рівня з 9,7-дюймовим дисплеєм з моменту запуску першої моделі навесні 2010 року несподівано з'явився з 10,2-дюймовим екраном.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Тепер, за словами надійного інсайдера Мін-Чі Куо з TF International Securities, з'явиться iPad з екраном 10,8 дюйма.

Поза діапазону iPad Pro планшети iPad завжди були з екраном 9,7 дюйма, поки не з'явилися версії з 10,2 дюйма.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

У Куо був ще один предмет, про який слід повідомити: очікується поява iPad mini з збільшеним дисплеєм. Це корелює з попередніми чутками: Куо припускає, що публіці покажуть 8,5-дюймовий дисплей. Це буде перший раз, коли iPad mini демонструє що-небудь крім екрана 7,9 дюйма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.