Згідно з повідомленнями Microsoft, в травні компанія призупинила рекламу в Facebook і соціальній мережі Instagram для обміну фотографіями. Якщо вам відома недавня кампанія бойкоту в Facebook, ви знаєте, що кілька компаній, таких як Coca-Cola, Starbucks, припинили всю рекламу в Facebook та інших соціальних мережах, поки ці компанії не дозволять запобігти поширенню ненависницьких висловлювань через них.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

На відміну від вищезазначених рекламодавців, які нещодавно бойкотували Facebook, Microsoft більше турбується про те, де її реклама відображається, ніж про політику Facebook. Однак у будь-якому випадку цей крок означає, що інший великий рекламодавець припинив рекламу в Facebook. У минулий четвер Facebook зазнав одну з найбільших втрат з моменту свого створення. Компанія втратила 120 мільярдів доларів всього за один день на Нью-Йоркській фондовій біржі. Це найбільша втрата грошей в історії Уолл-стріт. Акції компаній впали на 19% до $ 176,25. Величезне падіння зменшило спадщину Марка Цукерберга, яке скоротилося більш ніж на 15 мільярдів доларів, з-за чого він втратив дві позиції у списку найбагатших людей світу за версією Forbes.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.