Схоже, що проблеми Китаю не зникнуть найближчим часом. У той час як китайський уряд повністю зайнято проблемами США, воно також повинно мати справу з Індією. Раніше в цьому місяці відбулося зіткнення між урядами Індії і Китаю з прикордонних питань. Тепер перший підняв це питання на новий рівень. Сьогодні у Міністерства електроніки та інформаційних технологій є прес-реліз, який “забороняє 59 мобільних додатків”. Далі говориться, що ці програми “наносять шкоду суверенітету і цілісності Індії…”. Цікаво, що якщо придивитися до цих додатків, всі вони належать китайським компаніям. Крім того, деякі з 59 китайських мобільних додатків дуже популярні, такі як TikTiok.

Індія заборонила китайські програми

Посилаючись на проблеми безпеки та конфіденційності, уряд Індії звинувачує ці програми в нерегулярних діях.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.