Детройтське поліцейське управління знаходиться в обороні, оскільки вірусні відео показують, що поліцейське службове авто пробивається крізь натовп протестувальників.

Як бачите, автомобіль був оточений протестувальниками, і деякі з них, здавалося, забралися на капот.

Потім офіцер кидає машину вперед, коли натовп починає кричати. Автомобіль на короткий час гальмує, і на капоті видно пару чоловік. Коли кросовер продовжує рух вперед, одна людина падає, а інший стрибає на капот.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Незабаром після цього через натовп проїжджає друга поліцейська машина. Хоча цей випадок виглядає набагато більш мирним, схоже, що кілька людей залізли на авто.

Детройтські Новини говорять, що інцидент почався мирний протест, який супроводжувався поліцією. Тим не менш, департамент сказав, що деякі “агітатори” викликали загострення ситуації, стрибнувши на капот.

Начальник поліції Детройта Джеймс Крейг провів брифінг сьогодні вранці і сказав, що офіцери вчинили правильно, враховуючи ситуацію. Він також показав кілька фотографій пошкодженого поліцейських автомобілів з розбитим заднім склом, вм'ятиною капотом і великий подряпиною на боці.

Він також сказав, що деякі з цих протестувальників “не уявляли світ”, і офіцери побоювалися за свою безпеку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.