Bugatti Divo протестували на трасі через 2 роки після виходу автомобіля на ринок.

Заснований на тій же платформі, що і Chiron, і відрізняється унікальним стилем, Divo може похвалитися поліпшеною аеродинамікою, яка призвела до додаткового прижимному зусиллю в 198 фунтів (90 кг). Він має покращене охолодження, покращені гальма, вихлопну систему з чотирма вихлопними трубами і на 35 фунтів (35 кг) легше, ніж “звичайний” гіперкар.

Divo оснащений двигуном Chiron W16 з робочим об'ємом 8,0 л і не менш ніж чотирма турбокомпресорами. Він як і раніше викачує 1479 л. с. (1500 л. с./1103 кВт) при 6700 об/хв і 1180 фунт-фут (1600 Нм) крутного моменту між 2000 і 6000 про/хв, що ідентично Chiron. Вихідна потужність направляється на обидві осі через семиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням, а розгін 0-62 миль/год (0-100 км/год займає всього 2,4 секунди. Якщо ви знайдете достатньо довгу пряму дорогу без обмеження швидкості, ви в кінцевому підсумку побачите на спідометрі 236 миль в годину (380 км/год).

Витрата палива може не зацікавити нікого, хто може дозволити собі викинути 5 мільйонів євро (5,6 мільйона доларів) на комплект коліс, але витрата може доходити до 43л на 100 км.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.