Lincoln відмовляється від сегмента седанів, так як компанія підтвердила, що Continental починає виробництво електрокарів в кінці цього року.

Lincoln Continental, carscoops

У заяві, отриманій The Detroit News, прес-секретар Lincoln Енджі Козлески сказав, що “Lincoln інвестує в зростаючі сегменти, і в майбутньому марка представить повний портфель позашляховиків, включаючи повністю електричний автомобіль”.

Тим не менше, вона зазначила, що “повнорозмірний сегмент седанів преміум-класу в США продовжує знижуватися”. В результаті Лінкольн припинить будівництво Continental в кінці року.

Lincoln Continental, carscoops

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рішення Лінкольна вбити Континенталь, ймовірно, не повинно викликати подиву, навіть незважаючи на те, що компанія заявила, що вони прихильні седанам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.