Apple збирається анонсувати останній iPhone у вересні або жовтні, але витоку продовжують з'являтися в мережі.

Інсайдер L0vetodream стверджує, що Apple прибере EarPods і зарядний пристрій комплектації.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Крім того, також стверджується, що коробка iPhone 12 буде “тонше” і “вишуканіше” з-за відсутності цих громіздких предметів.

Раніше на цьому тижні аналітик Apple Мін-Чі Куо підтримав ті ж заяви аналітика Barclays.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У цих витоках передбачається, що Apple випустить адаптери для швидкої зарядки в якості додаткових аксесуарів для iPhone, причому ці адаптери живлення будуть менше, ніж ті, які продаються сьогодні.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.