Якщо ви коли-небудь хотіли побачити, як виглядає фабрика Lamborghini, не відвідуючи sant'agata Bolognese і не вирушаючи в ексклюзивний тур, це відео для вас.

У цьому 48-хвилинному документальному фільмі від WELT розповідається про процес виробництва Huracan Evo, моделі італійського виробника автомобілів початкового рівня. У той час як будь Lamborghini знаходиться поза цінового діапазону більшості людей, ми впевнені, що кожен може оцінити час, що витрачається на створення кожного з них.

Huracan Evo представляє собою оновлення середнього цінового діапазону для суперкара з двигуном V10, який випускається з 2014 року. Безліч змін стилю були внесені

Поточна версія Huracan Evo доступна в конфігураціях купе, кабріолета і заднього приводу і, як повідомляється, буде доповнено хардкорного версією, яку можна назвати STO. Модифікація буде володіти більшою потужністю, меншою вагою і ще більш просунутою аеродинамікою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.