Незадоволений проведенням порівняння розмірів між 5,4-дюймовим iPhone 12 і оригінальними моделями iPhone SE, користувач форуму MacRumors iZac взяв справу в свої руки і зробив макет iPhone 12, щоб більш детально порівняти розміри оригінального iPhone SE і iPhone 7, і за чутками 5,4 "iPhone 12.

iZac та інші учасники обговорення розглядають 5,4-дюймовий iPhone 12 як потенційну заміну свого оригінального iPhone SE (4-дюймовий екран).

iPhone 12, gizchina

iZac виявив, що, 5,4-дюймовий iPhone приблизно на 6 мм ширше, ніж оригінальний iPhone SE, і приблизно на 3 мм вужче, ніж iPhone 7

За чутками, iPhone 12 вийде цієї осені в трьох різних розмірах. Ми побачимо 5,4-дюймовий iPhone, 6,7-дюймовий iPhone і два 6,1-дюймових iPhone.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.