З 7 серпня гравці ПК зможуть відкрити пригоди мислививиці Елой в Horizon Zero Dawn. Раніше гра була доступна з 2017 року на PS4. Guerrilla Games випустив трейлер, щоб підвести підсумки особливостей цього порту, вказавши конфігурації, необхідні для його використання.

Видно, що насолодитися грою повністю зможуть лише власники дуже потужних ПК. Але, як завжди, пройти гру на мінімалках зможуть багато охочих.

Horizon Zero Dawn буде розповсюджуватися ціною від 49,99 євро на Steam та Epic Games Store як повне видання, включаючи розширення Frozen Wilds, наряди та набори предметів.

Також відомо, що цей порт для ПК буде сумісний з надвеликими екранами, матиме розблоковану частоту кадрів, динамічна зелень або навіть покращені відбиття.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Параметри, які ми бачимо в трейлері, включають регулювання поля зору, можливість перенастроювання ключів та інструменту орієнтиру. Крім того, Guerrilla Games надає цей FAQ, узагальнюючи всю інформацію, яку потрібно знати.

Нагадаємо, Знай писав про те, що Horizon Zero Dawn - це одна з найяскравіших ігор на Playstation 4 Але фанати сподіваються, що гра буде виглядати, як мінімум, вдвічі краще, коли запуститься на ПК 7 серпня. Після місяців чуток і підтвердження того, що гра вийде на ПК пізніше цього літа, розробник Guerrilla Games 3 липня оновив сторінку у Steam, щоб вказати точну дату.

Фанати гри дуже схвильовані цією новиною. Як людина, що провела десяткі часів у цій чудовій грі та подорожував з Елой через весь світ, автор з великим нетерпінням очікує можливості, аби пуститися у повторну подорож небезпечним світом сталевих монстрів та загубленої цивілізації.