Xbox Series X, за словами інсайдерів, буде продавати за ціною близько 450 доларів, коли вона з'явиться в цьому році. Однак, експерти порадували користувачів, повідомимо, що буде версія нової консолі, яка буде продавати вдвічі дешевше. Тепер, коли Sony представила початкову лінійку ігор для PlayStation 5, ми, ймовірно, дізнаємося більше про їх консолі, ніж про новинку від Microsoft. Але найважливіше питання для обох консолей залишається без відповіді: скільки вони будуть коштувати? Однак інсайдери вже дізналися, що PS5 буде продаватися до 500 доларів, а ось цифрова версія Xbox близько 200 доларів.

фото Getty Images
Xbox // фото Getty Images

Microsoft ніколи офіційно не анонсувала цифрову версію Xbox Series X, але вважається, що вона носить кодову назву Lockhart, і передбачається, що її офіційна назва буде Xbox Series S. Подивимося, чи зможе компанія за 200 доларів випустити повноцінну консоль.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.иа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.иа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.