30 хвилин ігрового процесу від довгоочікуваної гри Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla, просочилися в мережу.

Витік відзнятого матеріалу, схоже, взята із складання незавершеної, як зазначає Eurogamer, і була випущена всього за кілька днів до трансляції Ubisoft Forward. Оригінальні кадри, які були видалені, були спочатку розміщені на YouTube і з тих пір потрапили на кілька інших сайтів. Ubisoft в даний час працює над видаленням всіх відео.

У півгодинному відеоролику розповідається про головного героя Эйворе (який у витоках - жінка), який подорожує по селах верхи на конях, подорожує по відкритій воді на баркасах, вбиває волков і проникає в замок.

Гравці також можуть поглянути на ігрове меню навичок, яке приймає форму сузір'їв і включає в себе окуляри, які можна витратити на здатності або базові характеристики. Меню інвентарю також дуже схоже на меню з Origins і Odyssey, хоча, мабуть, без вимог до рівня обладнання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.