OnePlus готує смартфон середнього класу під назвою OnePlus Nord, який стане “новим початком” для компанії. Тепер здається, що дизайн коробок для смартфонів OnePlus також буде змінено. Нова витік показує упаковку OnePlus Nord в чорному кольорі з синьою смугою посередині. Логотип Nord розташований на його верхній поверхні. Це не те, до чого звикли фанати бренду.

ONEPLUS NORD, gizchina

Зверніть увагу, що раніше коробки для смартфонів OnePlus були спроектовані з достатком червоного і білого кольорів, тому цей перехід розглядається як дуже радикальний. Поки не ясно, чи стане це новим правилом або такий стиль буде застосовуватися тільки до серії OnePlus Nord. Дата офіційного оголошення поки не оголошена. Швидше за все, покажуть новинку вже в цьому місяці.

Варто відзначити, що нещодавно співзасновник OnePlus Карл Пий підтвердив, що майбутній телефон середнього класу OnePlus Nord буде оснащений “флагманської камерою”. Про це пообіцяв Карл Пий в інтерв'ю TechRadar. Крім того, він також підтвердив, що телефон буде оснащений процесором Snapdragon 765G.

ONEPLUS NORD, gizchina

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Карл Пий стверджує, що камера, ймовірно, є найбільш використовуваною функцією смартфонів. Тому він визнав, що компанія повинна створити відмінну систему камер, щоб зробити цей телефон ідеальним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.