Компанія Microsoft проведе свою демонстрацію перших ігор для Xbox 23 липня в 9:00 за тихоокеанським часом. Про це повідомила компанія. В цій презентації основну увагу буде приділено іграм Xbox X Series, включаючи назву Halo Infinite. Тим не менш, неясно, чи буде трансляція зосереджена виключно на іграх від власних студій, або ж він буде включати сторонні гри.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Липнева виставка ігор для Xbox пройде через два місяці після травневої презентації сторонніх ігор, представленої в рамках серії програм для Xbox 20/20.

Xbox Series X
Xbox Series X
Microsoft

Як правило, Microsoft проводила такий захід, як демонстрація перших ігор в рамках великої прес-конференції E3 в червні, але скасування E3 через COVID-19 означала, що компанії доведеться показати ігри пізніше на онлайн-презентації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.