Виявилося, що одна з найбільших відомих чорних дір у Всесвіті має апетит, відповідний її величезним розмірам. Нові дослідження показують, що це абсолютна цифра, складова приблизно в 34 мільярди разів більше маси Сонця - і вона поглинає майже одну масу Сонця кожен день.

Чорна діра, sciencealert.com

Це робить її самої швидкозростаючою чорною дірою, яку ми знаємо по всій Всесвіту; його жахливість перетворює його в категорію надмасивних чорних дір.

“Маса чорної діри також приблизно у 8000 разів більше, ніж чорна діра в центрі Чумацького шляху”, - сказав астроном Крістофер Онкен з Австралійського національного університету в Австралії.

“якби чорна діра Чумацького Шляху хотіла виростити цей жир, їй довелося б проковтнути дві третини всіх зірок в нашій галактиці”.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

космос, фото Pxhere
космос, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.