Генеральний директор Tesla Ілон Маск - “геній, який кидає виклик здоровому глузду і може бути надмірно оптимістичним”, - заявив генеральний директор Panasonic у вівторок, коли японська фірма обережно розширює партнерські відносини з автовиробником США.

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

“Я вірю, що тільки генії можуть триматися за великі бачення, і геній, якого я знаю, це Ілон Маск”, - сказав Казухиро Цуга на заході для молодих підприємців.

Зауваження з приводу Маска прозвучали у зв'язку з тим, що Panasonic і Tesla ведуть переговори про розширення спільного заводу з виробництва акумуляторів у Неваді після того, як виробничі проблеми і затримки в Tesla ускладнили їх партнерство протягом останніх декількох років.

Цуга сказав, що з надмірним оптимізмом такий геній, як Маск, може ігнорувати незручності і бігти прямо до свого бачення. “У порівнянні з цим баченням, більшість речей насправді не має значення”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ілон Маск, фото Getty
Ілон Маск, фото Getty

“Я ніколи не зможу наслідувати йому”, - сказав він, додавши, що для всіх, ймовірно, безпечно не робити цього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що презентація ігор для Xbox X Series відбудеться вже 23 липня. Повідомляється, що покажуть ігри, які будуть доступні тільки на консолі, а також ті, які будуть доступні найближчим часом після виходу приставки.

Як повідомляв Знай.uа дизайн смартфона середнього рівня OnePlus Nord вже злили в мережу. Інсайдери стверджують, що новинка з'явиться вже в цьому місяці, а начинка буде просто відмінною, адже компанія завжди робила акцент на камеру.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi випустила недорогу капсульну кавоварку. Новинка порадує любителів кави.